Zondag 25 mei 2014
Zoekactie naar Hanno levert nieuwe informatie op!
Familie roept publiek op om tips, hoe klein ook, te delen.

Op zondag 25 mei hebben ongeveer 45 vrienden en bekenden van Hanno van Mil gezocht in het gebied tussen Zeist en Leusden. De zoekactie leverde weer nieuwe informatie op over de vermissing van Van Mil die sinds vandaag 6 weken vermist wordt.
Een ouder echtpaar op de fiets heeft op zaterdagochtend 12 april op de Traaijweg een man, die volgens hen op de vermiste Hanno van Mil leek, zien lopen richting Driebergen. Volgens hen leek de man erg op Hanno: lange man, fors postuur, brildragend. Het gebied waar zij Hanno gezien zouden hebben, is nog niet door de vrijwilligers onderzocht. Het echtpaar aarzelde om naar de politie te bellen omdat ze zo te doen hebben met het gezin en bang waren het gezin valse hoop te geven. Bij de Franse Put kwam het echtpaar in contact met vrienden van Hanno die daar flyers aan het uitdelen waren.
De zoekactie heeft nog een andere tip opgeleverd die nog niet volledig in beeld is. De familie van Hanno is verheugd dat zes weken na de vermissing er nog nieuwe tips op tafel komen en ze roepen daarom iedereen nogmaals op om alle informatie, hoe klein ook, hoe onzeker ook, door te geven aan de politie, 0900-0944. Heeft u iets gezien in het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 april dat u liever anoniem doorgeeft, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.