Amersfoort 9 juni 2014
Een uitgebreide zoekactie naar Hanno van Mil in het pinksterweekend op en rond het Maarnse gat heeft helaas geen nieuwe aanwijzingen opgeleverd. Met behulp van het Signiteam www.facebook.com/zoekhonden dat is gespecialiseerd in zoekacties naar vermiste personen, de politie en Recreatie Midden Nederland is het gebied intensief doorzocht.
In overleg met de Bijzonder Opsporingsambtenaren van Recreatie Midden Nederland www.facebook.com/RecreatieMiddenNederland hebben speurhonden van het Signiteam de wijde omgeving doorzocht. Sporen leken uit te komen bij het water van het Maarnse gat. Dat was aanleiding voor de politie om op en rond het water te zoeken. Helaas leidde dit niet tot resultaat. Voor de zekerheid heeft het Signiteam daarna nog honden met behulp van een boot op het water laten zoeken en is hun sonarapparatuur ingezet maar ook dit leidde niet tot nieuwe aanwijzingen.

Dit betekent dat het raadsel van de verdwijning van Hanno van Mil uit Amersfoort onverminderd groot blijft. Hanno is op 12 april verdwenen. Zijn auto is aangetroffen bij Austerlitz maar van Hanno van Mil ontbreekt elk spoor. Mensen die mogelijk aanwijzingen of tips hebben, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.