Soms ontvangen we een tip van iemand die denkt dat hij Hanno heeft gezien. Dat gebeurde enkele weken geleden vanuit Frankrijk. Een man vermoedde dat hij Hanno had gezien bij een benzinestation bij Mulhouse. Inmiddels zijn foto’s en bewegende beelden van de beveiligingscamera van het benzinestation zorgvuldig bekeken door Hanno’s vrouw, zijn moeder en door vrienden. Zij zijn er van overtuigd dat het Hanno niet was.
De tip kwam binnen doordat iemand een poster van de zoekactie had achtergelaten bij het benzinestation. Een medewerker reageerde daarop. Hoewel het in dit geval niet tot een gouden tip leidde, zijn we blij met alle informatie. Daarom vragen we vakantiegangers om hier de flyer te downloaden, een paar exemplaren uit te printen en die op weg naar het vakantieadres her en der achter te laten. Alle inspanningen gezamenlijk zullen immers ooit leiden naar meer informatie over de vermissing van Hanno.