Posted on 12 september 2014

Familie en vrienden van de sinds april vermiste Hanno van Mil roepen een stichting in het leven om de zoektocht naar de 45-jarige Amersfoorter voort te kunnen zetten.

De Stichting Vind Hanno wordt morgenmiddag gelanceerd tijdens een optreden van popkoor Basic & Full Color in de Johanneskerk aan de Westsingel. Van Mil is lid van het koor.

Het doel van de stichting is volgens de initiatiefnemers om praktische en financiële steun te bieden in de zoektocht naar Van Mil, die zaterdag 12 april van huis wegreed voor een werkafspraak, maar niet terugkeerde.

 

Zijn auto werd de volgende dag aangetroffen op de parkeerplaats bij de Pyramide van Austerlitz.

Van de vader van drie kinderen ontbreekt sindsdien elk spoor.

Vrijwilligers speurden wekenlang in het uitgestrekte bosgebied tussen Zeist en Amersfoort, maar zonder resultaat. Ook het verspreiden van honderden posters met een afbeelding van de vermiste Amersfoorter, tot in vakantielanden toe, leverde geen aanwijzingen op.

Met donaties aan de stichting Vind Hanno (rekeningnummer
NL29INGB0006652437) kan volgens de initiatiefnemers bij het opduiken van aanwijzingen de inzet van speurhonden of professionele onderzoekers worden bekostigd. Daarnaast is geld nodig om de aandacht voor de vermissingszaak levend te houden, aldus de stichting.