Stichting Vind Hanno: Lancering zaterdag tijdens optredens van Basic & Full Color

Bij onze zoektocht naar Hanno de afgelopen vijf maanden hebben we enorm veel steun gekregen van heel veel mensen. Regelmatig krijgen we de vraag: “Wat kunnen we doen om te helpen?” Een andere veelgestelde vraag: “Is er een nummer waarop ik geld over kan maken?“ Daarom hebben we een stichting opgericht: Vind Hanno.
De stichting heeft als doel om praktische en financiële ondersteuning te organiseren om Hanno te vinden. Uit de gelden zullen de kosten voor het doorgaande onderzoek worden betaald, zoals het inzetten van speurhonden indien gewenst en mogelijk, betalen van plaatselijke onderzoekers, attentie in de media vasthouden, en alles wat nodig is om Hanno terug te vinden.
Het rekeningnummer van de stichting Vind Hanno is: NL29INGB0006652437. Je donatie is van harte welkom.
Tijdens drie swingende optreden van Basic & Full Color zal aanstaande zaterdag 13 september de stichting gelanceerd worden, namens de familie en vrienden van Hanno. Basic & Full Color is het popkoor waar Hanno van lid is. Het koor treedt drie keer op in Amersfoort:
13.10-13.35 uur, hele koor, Johanneskerk, Westsingel 30
14.00-14.25 uur, diverse projectnummers door delen van het koor, Johanneskerk
15.15-15.40 uur, hele koor, Xaveriuskerk, ’t Zand 29
De optredens van het koor zijn gratis en maken deel uit van een gevarieerd programma in het kader van de Dag van de Amateurkunst en de Open Monumentendag. Zie ook http://www.basicfullcolor.nl/
We danken Basic & Full Color opnieuw voor hun medewerking en wensen hen een prachtige dag toe.