Een nieuwe stichting moet ervoor zorgen dat de sinds 12 april vermiste Hanno van Mil weer wordt teruggevonden: Stichting Vind Hanno. De Amersfoorter is nu ruim vijf maanden vermist. De nieuwe stichting gaat geld inzamelen om de zaak van de vermiste Amersfoorter op te lossen.

De stichting overweegt een privédetective in te huren en wil de computer van de verdwenen man uitpluizen. Het computer is nu nog in handen van de politie. Van Mil vertrok op 12 april j.l. vanuit zijn woonplaats Amersfoort naar een trainingsdag van zijn werk in Driebergen, maar daar is hij nooit aangekomen. Zijn auto werd een dag later, op zondag 13 april, door zijn vrouw teruggevonden op een parkeerplaats in Austerlitz. Op de route naar zijn werk. Zijn mobiele telefoon lag in de auto en de sleutels zaten nog in het contact, maar van Hanno ontbrak elk spoor.

Politieonderzoek, zoekacties van vrijwilligers en zoekacties met speurhonden hebben tot nu toe niets opgeleverd. Hanno is vader van drie kinderen. Hij wordt door zijn vrouw en kinderen, familie en vrienden zeer gemist. De nieuwe stichting liet zich zaterdag voor het eerst zien op de Dag van de Amateurkunst in Amersfoort. Er werden flyers verspreid tijdens optredens van popkoor Basis & Full Color, waar Hanno lid van is. Ook was er de mogelijkheid om met mensen van de stichting in gesprek te gaan.

Op de Facebookpagina van de stichting vind je meer informatie over de vermissing van Hanno. Facebook link

http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2014/stichting-vind-hanno-gaat-zelf-geld-inzamelen-voor-onderzoek/