De Zevenheuvelenloop had een bijzondere plek in het gezin van Hanno. Vijftien kilometer over het heuvelrijke gebied rond Nijmegen. Een prachtig evenement waar hij 20 jaar aan deelnam. Een evenement waar zijn vrouw en kinderen, hoe klein ook, bij waren en hen aanmoedigden. Dit jaar verwachten we niet dat Hanno de Zevenheuvelenloop ‘doet’. Dit jaar rekenen we op jullie. Wat zou het mooi zijn als jij loopt en je laat sponsoren voor de stichting Vind Hanno. Kun je niet hardlopen maar wel als sponsor een bijdrage leveren? Doe dan mee: als hardloper of als sponsor! Laat het ons weten. We rekenen op jullie steun! Hoe?
1) Meld je aan als loper bij de Zevenheuvelenloop en laat ons weten dat je voor de stichting loopt
2) Sponsor een loper via de stichting Vind Hanno
3) Deel dit bericht met je Facebookvrienden, collega’s, familie, sportclubs, serviceclubs etc. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee te doen.
4) Doneer aan de stichting: NL 29INGB0006652437