Zaterdag 27 september is in Tilburg de 31e editie van de Hart van Brabantloop. Een van de sportevenementen waar Hanno jarenlang aan meedeed. Even lekker sporten, vaak voor een goed doel. Aanstaande zaterdag begeleidt Natasja Zeegers, een van de vrienden van Hanno, team KCHL op de fiets. Zij fietst op 1 dag 100 kilometer! Voor deze prestatie laat zij zich sponsoren en de opbrengsten komen ten goede aan de Stichting Vind Hanno.
Hanno van Mil (1966) vertrok op 12 april van dit jaar naar een bijeenkomst van zijn werk en is daar nooit gearriveerd. Hanno is vader van drie jonge kinderen en woonde met zijn gezin in Amersfoort. Op 13 april heeft zijn vrouw zijn auto gevonden op een parkeerplaats bij de piramide van Austerlitz (vlakbij Zeist). De autosleutels zaten nog in het contact en Hanno’s mobiele telefoon lag in de auto. Elk spoor ontbreekt; zoekacties van politie, vrienden, vrijwilligers met honden leidden tot niets. Op verschillende plekken, waaronder Tilburg, zijn flyers op stations uitgedeeld om zijn signalement te verspreiden. Hanno heeft een tijd in Tilburg gewoond en veel vrienden wonen er nog.
De Stichting Vind Hanno is opgericht door familie en vrienden van Hanno om de zoekacties naar de vermiste Hanno van Mil te financieren. De gelden worden gebruikt om bijvoorbeeld zijn mobiele telefoon en laptop technisch te laten onderzoeken op aanwijzingen. Daarnaast is juridische expertise op het gebied van privacy-wetgeving gewenst om juridische obstakels te tackelen. Uw donatie is van harte welkom op NL 29 INGB 000 665 2437.