5 maart 2015 – In de bossen bij Driebergen wordt vandaag opnieuw gezocht naar Hanno. Vorige week werd in het bosgebied gezocht met paarden, nu worden speurhonden ingezet.

“We gaan zoeken op de plekken waar we vorige week met de paarden niet konden komen. Dan moet je denken aan dichte bossages en plekken die wellicht als verdacht aangemerkt zijn en daar gaan we met de honden nog eens goed zoeken”, aldus politiewoordvoerder Bernhard Jens van de politie.

Hanno verdween op 12 april 2014. Zijn auto werd een dag later teruggevonden bij de Pyramide van Austerlitz. De familie blijft hopen dat er aanwijzingen worden gevonden. “Zolang er voor geen enkel scenario een aanwijzing is, weet de familie ook niet aan welk scenario ze moeten denken. Dat maakt deze zaak zo gecompliceerd en bizar”, aldus een woordvoerder van de familie van Hanno van Mil.
Het Openbaar Ministerie zei eind vorig jaar ernstig rekening te houden met een misdrijf omdat er geen aanwijzigingen zijn voor een ongeluk, zelfdoding of vrijwillig vertrek.